Цветни лещи Crazy

© Виктор Христов
 

Карнавални цветни лещи

оригинални crazy лещи за всяко парти

 


   Представяме ви оригиналните карнавални цветни лещи, наричани още Crazy, с които несъмнено ще привлечете вниманието на околните дори и на най-щурото парти...


 

карнавални цветни лещи
Кой е казал, че контактните лещи задължително трябва да бъдат едноцветни? Пълна скука! Много хора желаят да сменят естествения цвят на очите - днес това не е проблем. Но какво можем да направим, когато сме поканени на купон и искаме да направим наистина силно впечатление? Тук на помощ идват така наречените Crazy цветни лещи. Те ще променят коренно вашия вид и ще привлекат вниманието на околните към вашата особа. Ако имате смелостта да разчупите стереотипите - те са точно това, което ви е нужно. Какво представляват? Карнавалните, или театрални лещи, както още ги наричат, вече споменахме в публикацията, посветена на различните видове лещи. Те са разновидност на цветните, но притежават своите характерни особености, които ги правят значително по-атрактивни. Не говорим за обичайните цветни лещи с различни естествени оттенъци - сини, зелени, кафяви... Сега вече очите ви могат да бъдат оранжеви, жълти, червени и какви ли още не. Можете да удивите близки и познати, както и всички посетители в нощния клуб със своите загадъчни, зловещо светещи в мрака очи. Успехът ви е гарантиран. Производителите обаче имат и други идеи. Много модели Crazy лещи са истински дизайнерски произведения на изкуството. На съвсем приемлива цена можете за няколко часа да се сдобиете с очи на котка, дракон, зомби или вампир. Погледът ви може да зашеметява с адски пламъци или в него да се спотаява леденият ужас на безкрайната космическа бездна. Има, разбира се, и съвсем невинни варианти - усмихнати личица, цветчета, различни забавни фигурки. Какво ще кажете за очи, изпъстрени с петънца, като леопардова кожа или имитиращи шарките на зебра? Десетки най-различни модели ви очакват - избирайте и се забавлявайте заедно с вашите приятели.
   Опасни ли са карнавалните лещи? Отговорът е - да. Театралните лещи със специален ефект могат да бъдат опасни. За околните. Особено за по-впечатлителните натури със здравословни проблеми и неритмична сърдечна дейност. Използвайте карнавалните контактни лещи на своя отговорност. Ако причините инфаркт или душевно разстройство на някой от посетителите или персонала в нощния клуб, могат дори да ви съдят. Сега сериозно. Естествено, подобно на козметичните цветни лещи и на обикновените лещи с диоптър, Crazy лещите за очи трябва да се използват внимателно, при спазването на всички правила, валидни и за останалите видове. Преди да си купите карнавални лещи, е добре да се консултирате със специалист-офталмолог. Особено трябва да внимавате при поставянето на лещите, за да не нараните роговицата на окото. Следващата статия ще посветим именно на този въпрос - как правилно се поставят лещите. Линк към нея ще намерите в съдържанието на сайта. Важен момент - спазвайте точно инструкциите на производителя. Дори закупените от вас карнавални лещи да са с по-продължителен период на ползване, ще можете да ги носите без риск за здравето само ако спазвате елементарните правила за тяхната поддръжка, почистване и съхранение. Също така, помнете, че не се препоръчва да се носят по-дълго от 3, максимум 4 часа. След това трябва да ги свалите, почистите и оставите за съхранение в специален контейнер с подходящ почистващ и дезинфекциращ разтвор (предназначен за лещи, разбира се). По принцип обаче, особено ако са продукция на известна и доказала се фирма, театралните лещи със специални ефекти се изработват от същите качествени материали, както и диоптричните и обикновените цветни лещи. За производството им се използва мек и щадящ очите "дишащ" хидрогел-полимер, позволяващ достъп на кислород до окото, така че при спазване на всички изисквания не би трябвало да възникнат проблеми.
   Окъде можете да купите ефектните карнавални лещи? За разлика от диоптричните или обичайните цветни лещи, техните crazy събратя не са чести гости в складовете на малките магазинчета за оптика и в кабинетите на очните лекари. Не се отчайвайте обаче - има достатъчно специализирани интернет сайтове за лещи. След като разгледате каталога, лесно можете да поръчате и моделът, който сте харесали, ще бъде доставен на указан от вас адрес в удобно за вас време. Чувствайте се свободни да купите карнавални контактни лещи от всеки магазин, който предпочетете - изборът е изцяло ваш. Важно е обаче, за да избегнете изненадите, да уточните - продуктът снабден ли е с нужните сертификати и разрешителни за внос и продажба, както и какви са условията и цените за доставка (в случай, че поръчвате онлайн от интернет магазин).

   Цена на цветните Crazy лещи, мнения и отзиви

   Представителите на по-възрастното поколение едва ли ще се отзоват положително за подобна "шантава приумица" и мнението им за девойка с "котешки очи" или за момче с "вампирски поглед" сигурно няма да бъде много добро. Съвременните младежи обаче имат съвсем други разбирания. Ето част от отзивите: "От няколко години използвам сини цветни лещи (моите очи са кафяви). Наскоро за един купон си взех от тези crazy lenses - на всички им направи страхотно впечатление", "Много са готини... Ха-ха, момчетата от компанията забравиха дори за певицата - постоянно извръщаха очи към мене", "Хубаво е когато си ги купиш пръв. После като тръгне половината от приятелите ти също с шантави цветни лещи, вече не е интересно". Цените на карнавалните лещи зависят от техния дизайн, качество и срок на годност. Цветни лещи, които светят в тъмното под въздействие на ултравиолетова светлина, са на цена около 35-40 лв. Останалите цветни лещи с crazy картинки са на цени обикновено 35-50 лв., но някои модели се предлагат и за 70 лв. Ако сте решили да си купите карнавални цветни лещи, е добре да не чакате последния момент, а предварително да прегледате актуалните предложения онлайн. Дано да попаднете на изгодна оферта. Приятно пазаруване!